SUB OHM E-cigaret & E-pibe 

per side
Viser 1 - 9 ud af 35 produkter
 • 13,49 €
  AWT 18650 batteri til f.eks. en E-cigaret med variable volt, Sub Ohm eller en lommelygte! AWT 18650 batteriet er genopladeligt og af højeste kvalitet. Batteriet passer perfekt til en E-cigaret med variable volt / f.eks til en lommelygte. Dette AWT 18650 batteri har en kapacitet på hele 3500 mAh Her får du virkelig noget for pengene – KØB AWT 18650...
 • 4,59 €
  Brænder til E-pibe fra Kamry-tech I Sub Ohm! Coil eller Brænder til din E-pibe Kamry-tech! Brænderen er på 0,5 Ω ohm dermed er det Sub Ohm! Du skruer blot tanken fra hinanden, så du står med 2 dele. Derefter tager du så og montere brænderen i bunden af tanken, og påfylder den med E-væske. OBS: Dette er prisen for en enkelt brænder! 
 • 117,09 €
  E-pibe Mod Sub Ohm fra Kamry-Tech - som forener det klassiske med det moderne! Denne E-pibe K1000 Plus i Sub Ohm fra Kamry-Tech ligner ikke noget, som du har set før! Kamry-Tech har med denne E-pibe formået at kombinere de klassiske træk fra pibe-verdenen med et super avanceret look samt en ydelse, der overgår alt, hvad vi har set fra andre E-piber...
 • 28,00 €
  Tank til Kamry-Tech K1000 Plus - E-pibe Sub Ohm! Har du brug for en ny tank til Kamry Tech K1000 Plus E-pibe, eller måske har du skiftet smag i din E-væske, så køb en ny tank her - nu! Det er rart med en ny tank til Kamry-Tech K1000 Plus E-pibe! Luftindtaget kan justeres på tanken!
 • 34,00 €
  Vapor Storm E-cigaret sub ohm EC II TANK, køb her nu.   Skulle du stå, og mangle en rigtig god tank i yderst høj kvalitet til din sub ohm E-cigaret mod? Så køb din sub ohm tank fra Vapor Storm her!   Skal påfyldes med E-væske!
 • 3,90 €
  Kangertech SSOCC Sub Ohm brænder eller coil! Passer til div. tank fra Kangertech og Vapor storm.  Disse brændere fås i henholdsvis 0,15 Ω Ohm (Sub Ohm), og i 1,5 Ω Ohm.  Bemærk venligst at dette er prisen for en enkelt brænder!
 • 1,00 €
  Mundstykke / Drip tip til din egen E-cigaret med og uden Sub ohm - alt tilbehør.  Dette tilbehør mundstykke / Drip tip er designet til E-cigaret med Sub Ohm, men vil fungere med alle tanke, der bruger 510 mundstykke / drip tip. Et nyt silikone mundstykke kan give dig en ny E-cigaret fornemmelse, imens du damper E-væske fra den!  
 • 35,00 €
  JoyeTech Mod UNIMAX 22 E-cigaret med Sub Ohm - Handicapvenlig. Handicapvenlig E-cigaret UNIMAX 22 Mod Sub Ohm - fra JoyeTech. Her får du en smart lille E-cigaret, som skal fyldes med E-væsker fra toppen! På denne handicapvenlige E-cigaret skal der ikke indstilles noget. Påfyldning sker fra toppen af E-cigaretten, og så er du hurtig klar til at dampe....
 • 4,76 €
  BLF Brænder til Joyetech UNIMAX 22 til en E-cigaret med Sub Ohm! Denne brænder er på 0,25 Ω Ohm, og dermed Sub Ohm til dit E-cigaret mod fra Joyetech UNIMAX 22.  Du skal blot være opmærksom på at det er prisen for 1 stk. brænder!
Viser 1 - 9 ud af 35 produkter

Hvad er SUB OHM i en E-cigaret og E-pibe?


Skynd dig og prøv en E-cigaret - E-pibe med SUB OHM!


Sub ohm er en ekstrem form for dampingen på en E-cigaret, som du kan prøve lige nu med en E-cigaret eller i en E-pibe, så køb den i dag!

Med den ekstreme hurtige udvikling af markedet for E-cigaret samt brænder i de seneste år, er Sub Ohm virkelig kommet ind i brugernes hjerter. Sub Ohm brændere var i starten kun tilgængelige for dem, der lavede deres egne brændere, men stadig mere anerkendte producenter er kommet med nogle helt fantastiske produkter.

Sub-ohm beskriver modstanden af brænderen, hvilket betyder, at modstanden er mindre end 1,1 ohm. Når du bruger en E-væske tank og et batteri eller et mod, der kan køre under 1,1 ohm, kan du få en mere ekstrem damp oplevelse.


Bruger du Sub Ohm i din E-cigaret eller E-pibe, kan du halvere dit nikotinstyrke i dit E-væske forbrug - og spare penge!


Hvis du fx bruger en tank med en brænder mindre end 1,1 ohm, så vær opmærksom på, at du skal have et batteri eller et mod, der kan klare det, ellers virker det ikke i praksis. Heldigvis findes der efterhånden mange forskellige produkter af høj kvalitet, som er meget effektive. Brænderne kræver ret meget strøm (watt), så hvad angår det batteri, du har brug for, er det normalt en mod eller et box mod. Disse kan normalt gå op til 20-30-80-200 watt, hvilket er der Sub ohm brændere klarer sig bedst. Du får tættere damp, bedre smag og bedre nikotinfrigivelse. Dette får også folk tar til at tage skridtet op, og dykke ned i Sub Ohm, som ofte kan være halvere af nikotinstyrken af deres E-væske!Spørgsmål om køb Sub ohm til din E-cigaret eller E-pibe?


Hvis du har spørgsmål om køb af Sub Ohm E-cigaret eller E-pibe eller andet, er vores kundeservice altid klar til at besvare alle dine spørgsmål. du kan kontakte på mail infoevaesker@gmail.com eller på telefon 00 45 23 34 19 19. Du kan også bede om hjælp gennem vores Facebook side, vi og mange andre kunder – damperne som også behjælpelig, samt gode tips og tricks. Du finder vores Facebook-side her og du finder din E-væske her.

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle