Pods Tank 

Viser 1 - 2 ud af 2 produkter
  • 5,50€
    Vaporesso PodStick Pods - Sub Ohm tank til en E-cigaret! PodStick Pods har en kapacitet på 2ml. Har en genopfyldelige tank (Pod) til E-væske med indbygget brænder designet til din E-cigaret - Vaporesso's PodStick podsystem. Der fås to forskellige varianter af disse Pods: En på 1.3 Ohm, og en på 0.6 Ohm - (Sub Ohm).
  • 4,30€
    Pods Tank til E-cigaret Ego AIO pod fra Joyetech Du kan vælge at købe enten 1 stk. Ego AIO Pod eller en pakke med 5 stk. Pods til din  E-cigaret fra Joyetech . OBS! Disse Ego AIO Pods - tanke passer KUN til  Joyetech Ego AIO Pod, og IKKE til den kendte Ego AIO! OBS:  Vi anbefaler at man bruger 50VG/50PG eller en tyndere E-væske for eksempel 70PG/30VG...
Viser 1 - 2 ud af 2 produkter

Pods tank - pod mods E-cigaret!

Også kendt som PODS-systemet, er det en relativt ny teknologi i E-cigaret-verdenen. Tanken er integreret i systemet (normalt med magneter), og i modsætning til traditionelle E-cigaretter er tanken normalt skruet oven på batteriet. De fleste PODS-systemer er udstyret på en sådan måde, at du kan fylde din E-væske blot ved at trække pod ud. Disse tanke/Pods kan udskiftes, når du vil prøve nye og anderledes smagsvarianter, eller blot på grund af slitage.

Udskiftning af denne pod er så simpel som at trække den af, og placere den nye i samme position som den forrige.

Poden er en engangspatron og har en brænder, der ikke kan udskiftes, så køb en ny pod.

Så i denne kategori finder du pods til din pod mods E-cigaret, som bruger et podsystem.

Men er du lidt på afveje lige nu, kan du også klikke her for at finde vores traditionel E-cigaret tank.

I de gode gamle dage (for nogle år siden) var en tank blot en beholder til E-væske, men sådan er det ikke længere. Udviklingen går meget hurtigt, og der udvikles hele tiden nye funktioner – ideen er med andre ord gået fra en beholder med E-væske til en komplet gadgetboks, der kan tage din oplevelse højere end damp.

Især patronsystemet til din pod mods E-cigaret er fantastisk til begyndere, da det har få og meget enkle komponenter og dampen er veludviklet, men de spreder også damp og hos mere erfarne damper og glæde.

Spørgsmål om at køb af Pods tank til din pod mods E-cigaret?

Alle vores pods- tanke til din pod mods E-cigaret er af højeste kvalitet og kapacitet, men hvis du stadig har spørgsmål til dit køb eller andre spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på infoevaesker@gmail.com eller på telefon: 00 45 - 23 34 19 99.

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle