Nyhed

Kanger Areotank Turbo

Nyt produkt

Kanger Aerotank TURBO tank - din E-cigaret!

Her kommer Kanger Aerotank TURBO, hvor TURBO skrives med stor!

Denne Tank er forsynet med 2 stk. brænder, og kan indeholde meget E-væske, endvidere du kan selv styre luftgennemstrømning system når du damper E-væske på din E-cigaret.

Tanken er desuden forsynet med Ego gevind, hvilket vil sige at at den stort set passer på alle mods!

Flere detaljer

35,00 €

 
Produktinformation

Kanger Aerotank TURBO Tank med justerbar luftgennemstrømning system - E-cigaret.

Aerotank Turbo'en har krop i rustfrit stål i fødevarekvalitet med en holdbar indvendig glastank. Hovedegenskaben ved Aerotank Turbo er at kommer med to stk. brænder som leverer højere dampproduktion. Tanken store krop kan rumme meget E-væske hvilket giver dig en væsentlig længere damp-tiden. luftgennemstrømning styres med forbedret og opdateret luftgennemstrømning kontrol system. Den er kompatibel med Kanger Aero Mega brænder både med og uden Sub-Ohm. Størrelsen og funktionerne på Aerotank Turbo gør den til en perfekt tilføjelse til en stor-form MOD.


Vigtig note omkring Kanger Aerotank TURBO Tank - E-cigaret.

 
Denne tank indeholder 2 x 1,8 ohm brænder, dette gør modstanden er 0,9 ohm Sub Ohm. Du skal være sikker på, at dit mod eller batterier kan håndtere Sub Ohm korrekt. Hvis du bruger en elektronisk mod, så sørg for, at den kan håndtere forstærkerne.

 Vi anbefaler at du ikke blande forskellige modstand brænder i denne tank. Eventuelle spørgsmål kontakt os venligst via E-mail.

  • Forbedret justerbar luftstrømskontrol
  • Bruger to brænder samtidigt
  • Udskiftelige brænder, køb flere brænder her.
  • Bundbrænder
  • Justerbar kontakt
  • Glastank og 304 rustfri tank
  • Kapacitet meget E-væske.
  • Aerotanken er 510 gevind, og den vil fungere på 510 Ego-gevind MOD.
  • Dimensioner: 2-3/8"L x 1-3/16"D (uden drypspids)


Tips:

Metalrøret i midten af ​​denne tank fører fra mundstykket til batterienden. Undgå at få væske i dette rør, når du fylder tanken.


Når basen (brænderne) løsnes for at genopfylde tanken, brydes tætningerne midlertidigt, og E-væske vil lække fra mundstykket eller undslippe ind i centerrøret. Du altid have en klud eller et stykke væv omkring mundstykket, når du løsner bunden på ​​Tanken.
Klukkende støj eller utætheder: Dette er et tegn på, at E-væske har fundet vej ind i metalrøret i midten af Tanken (og normalt opstår efter en genopfyldning). At fjerne E-væske i midten af ​​røret vil løse problemet. For at gøre det uden at tømme tanken, skal du fjerne tanken fra mod'et, vikle en klud eller serviet rundt om tankens batteriende og blæse gennem mundstykket.
Brænderene kan løsnes, når røret eller basen skrues af. Fastgør altid brænderne, før basen geninstalleres.
Det er normalt at finde en lille mængde E-væske i mod'et kontaktområde, når tanken eller en hvilken som helst brænder fjernes. Vi anbefaler at rense mod'et før opladning.
Hold, når det er muligt, tanken fuld og aldrig under 1/3 fuld af E-væske ("topped off"). Dette hjælper med at opretholde "vakuum" i tanken og forhindre lækager.
Brænderne har en gennemsnitlig levetid på mellem 10 og 20 dage. Når brænderne slides ned, kan det begynde at lække. Udskift brænderne med et nye, hvis det er tilgængeligt.

Når du køber denne Kanger Aerotank Turbo til din E-cigaret medfølger: 

 
1 x Kanger Aerotank Turbo med luftstrømskontrol (Glastank, topdæksel, bunddæksel og 510 base)
1 x 510 Drypspids
4 x Brænder på 1,8 ohm.

Tilbehør

Senest sete produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle