Startpakker 

Viser 1 - 3 ud af 3 produkter
  • 109,50€
    E-pibe 618 startpakke Kunne du tænke dig at komme i gang med at dampe på en E-pibe, er du landet det rigtige sted. Vi forhandler nemlig den bedste E-pibe til en billig pris! Det er nemlig så dejligt med sådan en E-pibe 618 startpakke.
  • 117,09€
    E-pibe Mod Sub Ohm fra Kamry-Tech - som forener det klassiske med det moderne! Denne E-pibe K1000 Plus i Sub Ohm fra Kamry-Tech ligner ikke noget, som du har set før! Kamry-Tech har med denne E-pibe formået at kombinere de klassiske træk fra pibe-verdenen med et super avanceret look samt en ydelse, der overgår alt, hvad vi har set fra andre E-piber...
  • 33,00€
    Ego Ce4 startpakke 2 stk. E-cigaret. Startpakken indeholder: 2 Stk. batterier 2 Stk. Ce4-tanke 1 Stk. USB oplader 1 Stk. vægoplader 1 Stk. flot taske  1 Stk. brugermanual. Super dejligt med et startsæt / E-cigaret - startpakke. Du vælger selv en farve på batteriet og tanken samt batteri-størrelse (mAh kapacitet).
Viser 1 - 3 ud af 3 produkter

Køb startpakker med E-cigaret og E-pibe her!


Hvis du ikke har prøvet en E-cigaret eller en E-pibe før, bedes du venligst læse vores brugervejledning (inkluderet i din startpakke) først for at lære mere om, hvad E-cigaret eller E-pibe er, hvordan de virker, og hvorfor de er en information om et stærkt alternativ til konventionelle tobaksprodukter. Efter at have læst denne guide, kan du begynde at dampe med en din E-cigaret eller E-pibe startpakke, som indeholder alt hvad du skal bruge for at begynde at dampe.

Find din e-cigaret og e-pibe startpakke på Evaesker.com - køb den her!


Med disse startpakker er du sikker på at begynde at bruge din E-cigaret eller E-pibe. Hvis du er helt ny i denne verden, kan en E-cigaret eller en E-pibe startpakke være det rigtige valg. Ikke alene har E-cigaret eller E-pibe i sig selv mange forskellige dele, men der er også meget forskelligt og brugbart tilbehør, som du kan få glæde af. Så når du er nybegynder, kan det nemt føles lidt som en jungle at komme ind i dampernes verden. Med andre ord er E-cigaret og E-pibe startpakker gode for førstegangskøb.

Vælg den rigtige E-pibe eller E-cigaret startpakke!

Grunden til at mange vælger en startpakke er som regel, at det bare er den nemmeste måde for "nye" damper at komme i gang. Derfor  tilbyder vi nu også startpakker hos Evaesker.com, og vi anbefaler, at du vælger en af startpakkerne. Det betyder, at du får selve E-cigaret sammen med oplader, tank, mundstykke, og meget mere.

Husk E-væske!

Husk den E-væske, der passer til dig. Her kan det være en idé at vælge 1-2 sikre muligheder og 1-2 med alternative/nye smage, så du er sikker.


Spørgsmål om køb af startpakker med E-pibe eller E-cigaret?


Har du stadig spørgsmål til køb af E-cigaret og E-pibe startpakker eller andet, er vores kundeservice naturligvis altid klar til at besvare alle dine spørgsmål. Hvem du kan kontakte på mail infoevaesker@gmail.com eller på telefon på 00 45 23 34 19 19. Du kan også bede om hjælp på vores Facebook-side, hvor vi og mange andre kunder eller E-damper gerne vil hjælpe, samt give gode tips og tricks. Du finder vores Facebook-side her og finder dine E-væske her.

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle