Pod mods E-cigaret 

Viser 1 - 4 ud af 4 produkter
 • 32,00€
  Vaporesso PodStick mod pod i Sub Ohm E-cigaret fra en anden verden! Vaporesso PodStick mod E-cigaret pod til dampning af E-væske et elegant og stilrent design. Den indbyggede (omniboard) chip på E-cigaretten kan endda registrere, hvilken Pod du bruger samt indstille PodStick til de grundlæggende indstillinger. CCell Pod på 0.6 Ω Sub Ohm 10.5w - 12.5w...
 • 16,00€
  Aspire Spryte E-cigaret pod mod kit! Asprie Spryte kit E-cigaret mod med pod-system, der passer i de fleste lommer. Sættet kommer med en hætte, der passer over mundstykket, hvilket reducerer risikoen for dryp. Spryte leveres med en almindelig 1,8 ohm brænder og en 1,2 ohm brænder velegnet til at bruge nikotin base salt  i  E-væske.
 • 4,30€
  Pods Tank til E-cigaret Ego AIO pod fra Joyetech Du kan vælge at købe enten 1 stk. Ego AIO Pod eller en pakke med 5 stk. Pods til din  E-cigaret fra Joyetech . OBS! Disse Ego AIO Pods - tanke passer KUN til  Joyetech Ego AIO Pod, og IKKE til den kendte Ego AIO! OBS:  Vi anbefaler at man bruger 50VG/50PG eller en tyndere E-væske for eksempel 70PG/30VG...
 • 23,50€
  Joyetech eGo AIO Pod E-cigaret - fiks lille smart sag! Så kom Joyetech eGo AIO Pod. Denne E-cigaret er en fiks lille smart sag, og har alligevel et stort batteri på hele 1700 mAh. Herved løber E-cigaretten ikke så nemt tør for strøm, når du er på farten og damper E-væske! E-cigaretten med navnet Joyetech Ego AIO Pod anvender Pods.
Viser 1 - 4 ud af 4 produkter

Pod mods en anderledes type E-cigaret!

Pod-mods er en anderledes type E-cigaret, som du kan bruge til at fordampe E-væske med og uden nikotin gennem et mundstykke, der fastgøres til selve enhedens mod via en magnet.

Disse enheder er en ny generation af E-cigaret, og bruges ofte af yngre demografiske personer, som ikke ønsker opmærksomheden på større E-cigaretter (traditionelle e-cigaretter) brændende cigaretter med traditionel tobak.

Pod mods indeholder en engangspatron og en brænder, som normalt ikke kan udskiftes, så du køber nye pods.
Pod-mods er designet til at give højere nikotinlevering med mindre kraft end en traditionel E-cigaret.
De første pod-mods blev lanceret i juni 2015, og siden da er mange virksomheder begyndt at rulle dem ud.

Pod mods E-cigaret system - en anderledes måde at dampe på!

Dampingen forandre sig.

I lang tid er en E-cigaret kun blevet større. Vi gik fra små E-cigaretter til E-cigaret pinde, fra e-cigaret pinde til små mods, fra små mods til box-mods, og siden er der flere og flere batterier i kassen!


Denne ting er forårsaget af mange årsager. Med en større enhed kan du dampe i længere tid uden at skulle genoplade din E-cigaret, og skabe en større sky af damp, hvilket er et stort plus for de fleste E-cigaretbrugere i dag. Du kan også tilføje en høj VG og lav nikotin dampe til din e-væske og stadig have det godt med din hals og få den nikotin, du har brug for.

Men med pod-systemet vendte vi det hele på hovedet. Fordi de formår at være bærbare, enkle og tilfredsstillende, er de på nogle måder den moderne ækvivalent til små damper, men deres potentiale er meget mere end det!

Hvad er et pod mods E-cigaret-system?

Som navnet antyder, er et pod mod-system en E-cigaret, der bruger "pods" i stedet for en traditionel tank eller brænder. I sidste ende udfører de det samme arbejde. De kan indeholde E-væsker, som du kan dampe på, som afgiver damp til dig gennem mundstykket. De har normalt en mindre kapacitet end de fleste tanke og kan normalt rumme 1 til 2 ml E-væske. Pods'sene glider simpelthen på plads oven på enheden og trækkes ud, når du tømmer dem eller vil ændre smagen.


Resten af enheden ligner enhver anden E-cigaret. Batterier er meget små sammenlignet med andre E-cigaret mods, typisk omkring 300 mAh, men de kan være større end det i nogle tilfælde. Et batteris "kapacitet" fortæller dig dybest set, hvor længe det vil vare mellem opladninger. Det betyder, at de har mindre batteri end de fleste damp-pinde (normalt omkring 650 mAh), men mere end mange små E-cigaretter (normalt omkring 200 mAh).

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle