Tank 

per side
Viser 1 - 9 ud af 27 produkter
 • 8,00€
  Iclear 30s tank – rigtig god damp og smag! Iclear 30s tanken er i et flot design og gennemført kvalitet i rustfrit stål. Tanken har roterbar drip tip (mundstykke) og er lavet af højglanspoleret stål, hvilket gør den behagelig at dampe E-væske på. Slut med brændt smag, lækage og adskillige påfyldninger dagligt. Brænderen er indbygget i tanken med...
 • 10,50€
  Tank til E-pibe 618 – Tilbehør Er din E-pibe 618 tank gået i stykker - så er du heldig, at du kan købe en ny hos Evaesker i Flensborg i vores fysiske butik. Ved køb af en tank til E-piben, medfølger naturligvis også en gratis brænder i tanken.
 • 26,50€
  Tank - Aspire Nautilus Mini Air Flow BVC Kit 2 ml - Til din E-cigaret! Aspire Nautilus Mini er et helt nyt justerbar luftkontrol system – man kan sige - lille bror til Aspire Nautilus tanken. Nautilus bruger dobbelt brænder, hvilket giver en helt fantastisk dejlig smag samt ekstra damp.
 • 19,00€
  Kanger Aero Mega tank – til E-cigaret! Deluxe udgave fra Kanger, hvor MEGA er MEGA. Imponerende kvalitet - herunder sans for detaljer. Her får du en MEGA tank, med stål- og glastank i samme tank. Tanken har et luftgennemstrømnings – kontrolsystem, hvilket sikrer at tanken på Kanger Aero Mega er børnesikret. Forkæl dig selv – køb en super god TANK.
 • 7,95€
  Tumbler tank til din E-cigaret! Smart design og super kvalitet på Tumbler tanken. I denne Tumbler tank sidder brænderen i bunden – modsat Ce4-tankene, hvor brænderen er i toppen. Pga. brænderens placering undgår du ”brændt smag” fra en tør væge.
 • 4,99€
  Evod tank til E-cigaret! Kanger har produceret denne enestående - Evod-tank til din E-cigaret. Denne Evod tank har lynhurtigt indtaget markedet, bl.a. fordi den er af rigtig god kvalitet, med flot design og har lang holdbarhed. Tanken leverer en yderst behagelig damp, hvorved der opnås en vidunderlig smagsoplevelse af din E-væske.
 • 4,00€
  Ce5 tank til dit E-cigaret batteri! Nu er der mulighed for at udskifte brænderen, når den gamle er blevet træt eller ikke dur mere. Kan også udskiftes, når der ønskes en anden E-væske smag. Bunden skrues af din Ce5 tank, hvorefter en ny Ce5 brænder påmonteres i tanken på din E-cigaret.
 • 2,75€
  Ce4 tank - skru den på dit E-cigaret Batteri! Ce4 tanken er såvel billig som god. Ce4 er den mest købte tank, og kan indeholde 1,6 ml E-væske. Tanken passer til næsten alle batterier til din E-cigaret, som kan købes her!
 • 9,50€
  Billig Kanger Mini Pro tank til din E-cigaret! Du er rigtig godt kørende med en Mini Pro tank fra Kanger. Mærket Kanger er godt repræsenteret indenfor E-cigaretterne. Mini betyder, at tanken ikke lige så stor og voldsom, som Mega – tanken fra Kanger. Pro er forkortelsen af professionel, altså at det er en tank for professionelle E-cigaret dampere.
Viser 1 - 9 ud af 27 produkter

Billig tank til din E-cigaret af god kvalitet!


En billig og let anvendelig E-cigaret tank kan gøre en stor forskel i hverdagen. Vi har en række muligheder i vores tanke, men de er alle af høj kvalitet, har en lang holdbarhed og er smukt designet. Billig E-væske tank er nemme til at få til at se godt ud, og kan mere eller mindre dominere det overordnede design af din E-cigaret.

Neutrale slående eller farverige designs til E-cigaret tank.

Når du skal vælge en billig tank til dit batteri, kan du vælge mellem lille eller stor. Du kan også vælge et iøjnefaldende design eller et farverigt design. Nogle mennesker foretrækker et lidt anonymt design og lader så batteriet dominere den samlede ydeevne.

Fordelen ved en billig tank til en E-cigaret er, at du sagtens kan købe flere.

For eksempel kan du have forskellige smagsvarianter som cola, når du ser tv og tobak, når du nyder et glas vin eller øl. Det er også nemmere, når du er på farten, hvis du ikke skal bøvle med at fylde tanken og bare få en ny op af posen.

En flot og billig tank til din E-cigaret, der nemt fyldes op med E-væske.

En god og billig tank til din E-cigaret, som E-væske kan nemt fyldes ved at skrue bunden af, vende tanken på hovedet og fylde E-væsken ned. Brænderen sidder i bunden for at undgå en ubehagelig "brændt smag”, når vægen ikke er våd.

Spørgsmål til køb af en E-cigaret tank?


Har du spørgsmål til køb eller valg af en god og billig tank til din E-cigaret, da kontakt os på 00 45 23 34 19 99 eller infoevaesker@gmail.com.

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle