E-væsker 

Viser 1 - 15 ud af 15 produkter
 • 5,50€
  Fås både med og uden nikotin. God og billig E-væske med Blåbær, til din E-cigaret. - Køb her!  Elsker du smagen også bare duften af blåbær, og husker du den med sommer, afslapning og mange andre gode minder? Så vil denne E-væske med blåbær smag, helt sikkert gå hen og blive en af dine helt store hit til din E-cigaret! Her får du en kvalitetsbevidst...
 • 5,50€
  God og uhørt billig E-væske med fersken, fås nu både med og uden Nikotin, til at fylde i en E-cigaret. Køb online her! Elsker du også bare frisk smag af fersken? Fordi lige nu kan du få denne fantastiske som E-væske, både med og uden nikotin, til din E-cigaret, derfor vil det helt sikkert være en smagsoplevelse, som du vil kunne lide! 
 • 5,50€
  E-væske med banan til din E-cigaret, fås både med og uden nikotin, god og billig E-væske. Køb nu Næsten alle elsker frugten banan, og nu kan du også få den vidunderlige frugtsmag som E-væske. Den vil med garanti falde i god jord hos dine smags-løg. Ved første øjekast synes den måske ikke tiltrækkende, men lad dig bestemt ikke narre!
 • 4,70€
  E-væske med tobak, fås både med og uden nikotin. Super - billig E-væske - E-cigaret. E-væske med Tobak smag er en af vores mest købte! Tobak – Smagen minder mest om de kendte mærker indenfor cigaretter. E-væsken skaber en super god damp, samt smagsoplevelsen er i verdensklassen i din E-cigaret! OBS, denne E-væske fås kun i 30 ml i 0 %!
 • 5,50€
  Fantastisk billig E-væske med Eksotiske frugter, til at fylde på en E-cigaret, fås med og uden nikotin, køb online her! Denne smag lever i sandhed op til sit navn, Eksotiske frugter. Her får du nemlig en vidunderlig smag af forskellige eksotiske frugter, som for eksempel æbler, appelsin og ananas, og så har E-væsken et pift af sødme. 
 • 5,40€
  E-væske med velduftende, med smag af kaffe aroma, fås med og uden nikotin - E-cigaret! E-væske til at påfylde i din E-cigaret. Denne E-væske fås til en billig pris kun hos E-væsker. OBS: Denne E-væske fås kun i 30 ml i 0%!
 • 5,50€
  E-væsker med Tutti frutti, E-væske - E-cigaret, fås med og uden nikotin! E-væske med Tutti frutti er en dejlig blanding af lækre frugter og bær, fås nu både med og uden nikotin. Kan du også lide den dejlige friske smag af frugter og bær? Så kan du ganske roligt købe denne E-væske med Tutti frutti smag, og med nikotin, - at påfylde på en E-cigaret!...
 • 5,50€
  Pebermynte, husker du smagen? Derfor nu i E-væske med nikotin, til fylde en E-cigaret! Pebermynte/spearmint er nemlig en helt igennem glad smag. Præcis som de bolcher, din farmor altid havde stående i en krukke inde i skabet, eller måske som det store hold kæft bolche, du købte på vej hjem fra skole? Er der noget som en dejlig duft af Pebermynte?...
 • 5,50€
  Billig E-væske med vanilje, og nikotin til din E-cigaret! - køb nu. Der er sikkert mange af jer, der kender smagen af vanilje. Derfor er denne E-væske med vanilje smag. Denne E-væske fås både med og uden nikotin. Nu med Fyldig og nuanceret smag, til din E-cigaret.  Så køb nu! OBS, denne E-væske fås kun i 30 ml i 0 %!
 • 5,40€
  E-væske med cola, fås både uden og med nikotin, til din E-cigaret - køb online her nu! Vi kan allesammen genkende smagen af den mest fantastiske Cola. Cola er nemlig en af verdens mest kendte og eftertragtede smag, især på grund af dens specielle og forfriskende smag, og så kender vi alle lyden af en coladåse som åbnes. Den første tår af en cola kan...
 • 5,40€
  Billig E-væske med jordbær smag, med og uden nikotin, til at påfylde en E-cigaret tank. Elsker du også sommer og sol, ligesom så mange andre dansker også gør det, så er du nemlig på den rigtige side nu hos E-væsker. Læn dig nu tilbage engang og prøv at mindes sommersmagen, duften, sødmen og friskheden, når du sætter tænderne i et jordbær, dejligt ikke...
 • 5,40€
  E-væske med æble med - uden nikotin - E-cigaret! Kender du smagen af æbler? Du kender sikkert kun som en frugt, fås også som en fantastisk E-væske. Denne E-væske får du garanteret en uforglemmelig smagsoplevelse - lige så snart du stifter bekendtskab med æble. Det er et stort hit blandt mange E-cigaret dampere! OBS denne E-væske fås kun i 30 ml i 0 %!
 • 4,70€
  E-væske med mentol tobak samt med nikotin - E-cigaret er så populær skyldes den gode kvalitet som vi fører hos E-væsker! Fås både med og uden nikotin. Denne dejlige E-væske med et frisk pust af mentol smag blandet med tobak - nikotin, er en blanding som er meget populær hos vores nybegynder. samt de lidt mere garvede E-cigaret damper! OBS: Denne...
 • 5,40€
  E-væske Vandmelon med og uden nikotin til at dampe på E-cigaret, køb lige her! Vandmelon er en af de mest kendte eksotiske frugter i Danmark. Den stammer oprindeligt fra Afrika, men bliver nu også dyrket mange andre steder. Fordi vores kunder har efterspurgt denne E-væske, har vi derfor valgt at tilføje denne E-væske med vandmelon, til at Dampe på...
 • E-væske Energy, til en E-cigaret både med og nikotin, fra Hangsen! Tilbud 30% Fra
  Begrænset tilbud
  3,78€
  5,40€
  E-væske med Energy både uden, og med Nikotin, til din E-cigaret afhentningstilbud! Ja du læste rigtigt! Denne E-væske til din E-cigaret er med Energy smag, og giver dig lejlighed for at nyde de kendte smage fra de energidrikke, som man kan købe i de fleste dagligvarebutikker i dag. Du kan vælge den nikotin styrke som passer bedst! Afhentningstilbud!...
Viser 1 - 15 ud af 15 produkter

E-væske med smag til din E-cigaret her!


Der er mange forskellige smagsvarianter og nikotinniveauer af e-væske til din elektroniske cigaret. Du kan vælge hvilket niveau af nikotin du ønsker, og du kan også få E-væske uden nikotin i dem. Valget står fra nikotin eller 0-20 % nikotin.

Der er mange smagsvarianter at vælge imellem til dine E-væske, såsom tobak og cola.
Mange mennesker leder efter en tobakssmag, når de vil begynde med E-væske. Dette gælder især for begyndere. Du kan vælge mellem almindelig tobak eller mentol tobak. Nogle mennesker holder sig til tobakssmagen i deres damp, og køber derefter ekstra tanke (med forskellige smage i dem). Nogle damper har flere tanke med forskellige smagsvarianter i deres samling.

Nikotinkoncentrationen i E-væske afhænger af dit rygebehov.

Koncentrationen af nikotin i en E-væske afhænger af, hvor mange cigaretter du typisk ryger om dagen. Hvis du ryger meget lidt, så er 6 % nok, men hvis du ryger 10 til 15 cigaretter om dagen, kan du overveje 12 %. Du kan justere det op eller ned til enhver tid, indtil du finder nikotinniveauet for din E-væske.

Er E-væske til en E-cigaret usundt?

E-væske indeholder naturlige smagsstoffer, godkendte tilsætningsstoffer og en væske sammensat af propylenglycol og vegetabilsk glycerin.
Propylenglycol bruges som fødevaretilsætningsstof og har elektronisk nummer E1920.
Dette stof forstærker smagen a E-væsker - jo mere propylenglycol i e-væsken, jo stærkere er e-væsken i smagen.
Vegetabilsk glycerin er en olie, der stammer fra planter, som er den glycerin, der producerer damp. Jo mere vegetabilsk glycerin, jo mere fordampet.

Hvordan påvirker E-væske sundheden?

I en rapport fra Public Health England er e-væsker langt mindre sundhedsskadelige end rygning.
De naturlige stoffer vegetabilsk glycerin og propylenglycol er naturligvis uskadelige i sig selv.
Nogle e-væsker indeholder nikotin, der som bekendt er usundt. Indholdet i e-væske er dog meget lille, svarende til indholdet i en kop kaffe. Når du vælger at dampe på en E-cigaret, kan du også nyde det faktum, at dampen ikke generer venner og familie som tobaksrøg gør.

E-cigaretter er langt sikrere end cigaretter!

Seniorforsker Lion Shabab skrev til videnskab.dk, at især tobaksforbrænding er dårligt for helbredet.
Afbrænding producerer toksiner og kræftfremkaldende stoffer.
Mens forskningen i sundhedseffekterne af e-cigaretter stadig er i gang, er forskerne ikke i tvivl om, at e-cigaretter er meget sikrere end rygning.

Så, al forskning tyder på, at hvis du slet ikke ønsker at holde op med at ryge, kan du gavne dit helbred ved at opgive almindelige cigaretter og skifte til en E-cigaret.

E-væske kan hjælpe dig med at holde helt op med at ryge!

Mange drømmer om at holde helt op med at ryge, og e-cigaretter kan være en god genvej til et liv uden røg.
Hvis du vil bruge en E-cigaret på vejen til at holde op med at ryge, skal du have en god plan: udskift først traditionelle cigaretter med en E-cigaret – reducer derefter e-cigaretter, indtil du holder helt op med at ryge.
I løbet af den første uge kan det være en god idé at starte med E-væske, der indeholder nikotin - så du ikke går glip af tobak.
Uge efter uge nedtrapper du ved at vælge mindre og mindre nikotin e-væsker, og stopper så til sidst din damping helt.

Spørgsmål til E-væske til din E-cigaret, eller forsendelsen?

Har du spørgsmål til vores E-væske til din E-cigaret, eller forsendelsen kan du kontakte os på tlf. nummer: 00 45 - 23 34 19 99 eller skrive til infoevaesker@gmail.com.

*1 I henhold til ny EU-lovgivning og retningslinjer har vi nu også valgt, at du kun kan købe E-væske 3 X 10 ml. I stedet for før kan du også købe 30ml. Men du vil stadig få E-væske i 0 % i 30 ml. Priserne forbliver billige!

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle