Brændere 

per side
Viser 1 - 9 ud af 25 produkter
 • 4,05 €
  Billig brænder til din E-pibe 618. Vi har også meget andet - tilbehør - reservedele! Det er så dejligt med en ny brænder i ny og næ. Derfor sælger vi kun brænder til din E-pibe 618 af alles højeste kvalitet! Men du kan også finde meget andet tilbehør til din E-pibe 618, som F.eks. tank, samt batteri til din E-pibe 618.
 • 1,50 €
  Billig CE5 brænder til CE5 tank - E-cigaret. Det er bare så super dejligt med en ny brænder, har du måske skifte E-væske smag, eller står du bare og mangler en ny Brænder, så kan du købe den i vores fysisk butik. Med CE5 brænder til CE5 tank, til din E-cigaret, er du rigtig godt kørende!  Vælg om du ønsker med henholdsvis 1,8 eller 2,4 Ohm. Meget nemt...
 • 2,99 €
  Brænder til din Kanger Aero mega tank, Gigant, og til TURBO - E-cigaret.  Fordi at det nemlig bare er så dejligt med en ny brænder, har vi naturligvis også valgt at sælge den til en billig pris! Vi sælger en billig Brænder, samtidig med at kvaliteten er i top! Denne brænder til din E-cigaret - Kanger Aero mega, Gigant og TURBO tank er fås med 0,8,...
 • 2,89 €
  Brænder til din Evod tank samt Kanger Pro mini tank - E-cigaret! Denne brænder passer både til Knager Pro mini tank, samt Evod tank til din E-cigaret.   Men ikke nok med at vi sælger den til en billig pris, da vi aldrig kunne finde på, at gå på kompromis med kvaliteten! Denne brænder får med en modstand på 1,8 Ohm. Du bør være OBS på, at dette er...
 • Mini Vivi Nova brænder Tilbud Spar 0,80 €
  Begrænset tilbud
  1,99 €
  2,79 €
  Køb Mini Vivi nova brænder til at monter på en E-cigaret, på tilbud! Super dejligt med en brænder til Mini Vivi Nova tank til din E-cigaret
 • 2,75 €
  Brænder på 2,0 Ω ohm til Tumbler tank - E-cigaret! Med denne brænder til din Tumbler tank, får du ikke bare en brænder, du får et dejligt sug med en ny brænder til din Tumbler tank. Da det er så super dejligt med en ny brænder engang imellem til din E-cigaret.
 • Vivi nova brænder 3,5 m.l. Tilbud 50% Fra
  Begrænset tilbud
  1,18 €
  2,35 €
  Brænder til Vivi Nova tank (stor) 3,5 ml. på 2,4 Ω Ohm - E-cigaret!   Er der måske noget mere dejligt end en ny brænder til til at skure i Vivi Nova tank (stor) på 3,5 ml. til din E-cigaret! Du montere blot din nye brænder i din Vivi Nova (stor) på 3,5 ml. Denne brænder har en modstand på på 2,4 Ω.
 • 2,89 €
  Brænder til din Mt3 tank - E-cigaret. Denne brænder til din Mt3 tank er på 1,8 Ω Ohm. Det er ikke noget mere dejligt, end en frisk ny brænder til din Mt3 tank - E-cigaret!   Lige så snart at du har udskiftet din brænder med en ny på din Mt3 tank, er du klar til at dampe videre med E-væske.
 • 3,45 €
  Aspire Nautilus BVC Brænder på 1,8 Ohm - E-cigaret! Aspire Nautilus BVC Coil eller dobbelt brænder til din E-cigaret. OBS: Aspire Nautilus BVC brænder passer kun på Aspire Nautilus tank, Nautilus mini tank, Aspire Nautilus 2S tank, Aspire K3 BVC tank 2 ml, og til Aspire Nautilus 2 tank. Disse brænder har en modstand på 1,8 Ohm.  Obs: Dette er...
Viser 1 - 9 ud af 25 produkter

Billig brænder til en E-cigaret!

Brænderen følger normalt med din første E-cigaret eller tank, men skal udskiftes løbende. Du kan købe mindst én billig brænder lige nu, så du altid har en ekstra reserve til overs. Den kan brænde ud for tidligt, blandt andet hvis du har anvendt din E-cigaret forkert, er det godt at have en ekstra klar.

Det gode ved en billig brændere til din E-cigaret er, at du kan købe flere!

Når du skal købe en billig brænder til din E-cigaret, kan du lige så godt købe 4-5, så du har god tid, især hvis du har flere tanke med forskellige smagsvarianter. Det kan som nævnt brænde ud eller gå i stykker i utide, og et helt nyt frisk produkt giver bare en bedre smagsoplevelse.

Selvom du vælger en billig brænder, vil du opleve den bedste smag, når du udskifter den. Så du bør sørge for at udskifte brænderen efter behov, men ikke for ofte, hvis du vil holde din E-cigaret inden for et rimeligt budget.

Du skal være opmærksom på, at lavere ohm, giver mindre modstand, og du kan risikere at få brændt smag af kraftig damping, uanset om det er en dyr eller billig brænder.

Vil du vide mere om billig brænder til din E-cigaret, kan du sende en mail.

Har du spørgsmål inden du køber et billigt brænder, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. 00 45 23 34 19 99, men du er også mere end velkommen til at skrive til os på infoevaesker@gmail.com.

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle