Mods 

per side
Viser 10 - 12 ud af 12 produkter
  • Kanger Kangertech Kbox 40w mod til din E-cigaret! Køb billig i vores fysisk butik i Flensborg. Fås i både sølv og sort. Tilbud Spar 6,00€
    Begrænset tilbud
    21,00€
    27,00€
    Kanger Kangertech Kbox 40w mod til din E-cigaret! Her er det så Kangertech Kbox 40w mod til din E-cigaret fra kanger, som kan anvendes til tanke med Ego gevind, til at dampe E-væske!
  • 66,66€
    Smok R Kiss2 Kit Mod 200 W. - E-cigaret i Sub Ohm! E-cigaret Mod Smok R-Kiss 2 200 W. Kit Sub Ohm. Sammenlignet med sin forgænger bevarer R-Kiss 2 udstyret med dobbelte 18650-batterier til at levere op til 200 W. output og løfter damping til et nyt niveau med den avancerede IQ-S-chip, bypass-tilstand og TFV18 Mini-tank, med en E-væske kapacitet på 6,5...
  • 72,00€
    Smok Mag 18 kit mod E-cigaret 230 W. - Sub Ohm! Så kom den Smok Mag 18 mod kit E-cigaret i Sub Ohm, som ligger rigtig dejligt godt i hånden!  Smok Mag-18 Kit har en maksimal effekt på hele 230W, som drives af to stk. 18650 batterier. OBS kittet kommer uden 18650 batteri, men du kan med fordel købe dem her. Kittet kommer med en TFV18 Tank, bemærk...
Viser 10 - 12 ud af 12 produkter

MODS - E-cigaret elektroniske, kasse, mekaniske, og E-pibe mods, prøv her!

Her finder du vores udvalg af E-cigaret mods, herunder elektroniske, mekaniske, kasse og E-pibe-mods. Vores produktsortiment er nøje udvalgt, så du kun finder de bedste og mest kvalitetsfokuserede produkter under denne kategori, hvorfra du kan dampe din E-væske. Vi tror også, at du vil blive inspireret og elske vores udvalg!

Forskellen på de 4 forskellige mods som du kan købe her.

Der er fire forskellige typer mods, hver med deres egne karakteristika. Derfor vil vi kort beskrive de fire typer for at give dig et godt overblik.

Elektroniske E-cigaret mods er den første type.

Også kendt som en variabel mod for det meste, den har en indbygget elektronisk komponent, der lader dig elektronisk styre enhver form for damp, du kan tænke på. Så du kan ændre watt og spænding på din E-cigaret for at få den type damp, du finder mest behagelig. Sikkerheden ved de elektroniske mods er i top, da den automatisk slukker i tilfælde af kortslutning.

Mekaniske E-cigaret mods er den anden type mods.

De er er mere ligetil. Der er ingen elektronik indeni, så du kan nemt og hurtigt begynde at bruge denne E-cigaret. For de er også særligt velegnede til begyndere. Men her skal man bare passe på, at den ikke af sig selv afbryder kortslutningen ved fejl, så hvis man ikke slukker for den, er risikoen for brand meget lille - dog er det muligt at det skal stå i timevis, før det kan ske.

Den tredje mod er box E-cigaret mod.

Box-mod'en adskiller sig fra de to andre typer ved, at dens skaft ikke er rundt, som en normal E-cigaret, men formet som en æske. Langt de fleste box-mods har nu også elektronik indbygget, så du kan justere egenskaber ligesom du ville med elektroniske mods.

E-pipe mods er det 4. mods, som du kan købe i butikken.

E-pipe mods adskiller sig fra andre mods ved, at det er en blanding af elektroniske mods og mekaniske mods.

Spørgsmål til køb af E-cigaret eller E-pibe mods?

Hvis du har Spørgsmål omkring køb af E-cigaret eller E-pibe mods. Evaesker.com kan kontaktes på telefon 00 45 23 34 19 99 eller infoevaesker@gmail.com

Senest sete produkter

Du har endnu ikke set nogen produkter

Menu

Antal
Total
Produktet er tilføjet til din kurv
Der er 0 produkter i din kurv Der er 0 produkter i din kurv
Total
Fortsæt med at handle